Тръмп непоклатимо подкрепя Рияд Няма да къса връзките, въпреки случая “Хашоги”

Ф-16 е най-добрият изтребител за България (обзор) Това ще засили стратегическото партньорство между САЩ и вашата страна, смята Н. Пр. Ерик Рубин

Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер обсъждат в Брюксел бъдещите отношения Великобритания -ЕС

Правителствена става детска мегаболница 300 000 деца на година се приемат за лечение в различни клиники у нас

Кога ДДС за услуга става 0%

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 22 ноември 2018

Борбата за по-чист въздух поражда и социален риск ТЕЦ “ЕЙ И ЕС Гълъбово” осигурява работа за около 2000 миньори

Кметът на София Йорданка Фандъкова получи националната награда „Яков Крайков“ за принос към българската духовност

Елена Йончева: Майките обявиха край на протестите, но излизат бащите и синовете, защото България не може да живее по този начин

Слагат таван на заемите според размера на дохода Може да затегнат правилата за обезпечение

Столична община разширява системата за разделно събиране на отпадъците

Фалшиви сайтове обират клиенти Парите на потребителите отиват в сметки в Китай

Столична община се включва в Европейската седмица за намаляване на отпадъците с два мобилни пункта за електрически и опасни отпадъци и модно ревю

Строят 25 станции за електромобили

„Московска 33“ укрепва Царските конюшни Обмислят възстановяване на Захарната фабрика

Съдят русенец за съставяне на фалшив документ за застрахователно обезщетение

Районната прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителен акт срещу мъж за съставяне на фалшив документ, който е той е представил пред застрахователна компания с цел да получи обезщетение.

Обвинението срещу Здравко Р. е за това, че на 6 авгест 2015 г. в Русе чрез съставяне на документ с невярно съдържание – Уведомление за щети по МПС от него до ЗАД „Алианц България“ – София, съзнателно направил опит да даде възможност на друго юридическо лице – Сдружение „Ловно-рибарско дружество „Сокол“ – Исперих, да получи без правно основание чуждо движимо имущество. То се изразява в парична сума в размер на 14 860 лева, собственост на ЗАД „Алианц България“. Деянието обаче останало недовършено, тъй като измамата била разкрита.
Обвиняемият работел в Сдружение „Ловно-рибарско дружество „Сокол“ –Исперих като специалист ловно стопанство.

С оглед спецификата на заемана длъжност той е трябвало по всяко време на денонощието да отговаря на сигнали за бракониерски прояви. Затова му бил поверен новозакупен от дружеството автомобил. На 27 август 2014 г. Здравко Р. застраховал в ЗАД „Алианц България“ лекия автомобил „Грейт Уол“, като полицата била в размер на 21 800 лв. На 5 август миналата година непълнолетният му син въпреки, че бил неправоспособен водач, взел служебния автомобил на баща си. Докато шофирал, изгубил контрол и се блъснал в дърво. Обвиняемият уведомил органите на МВР за настъпилото пътно-транспортно произшествие, като заявил, че той е управлявал автомобила.

Пред застрахователното дружество декларирал, че при пътно-транспортното произшествие моторното превозно средство е било управлявано от него и предявил претенции за покриване на щетите.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.