Създадоха кукли-роботи с три гърди и котешка опашка за любителите на нестандартния секс

Любителите на нестандартния секс вече ще могат да си поръчват кукли-роботи с три гърди и котешка опашка, съобщава в. "Метро".

Таблоидът цитира информация на порно актрисата Хариет Шугър Куки, която посетила фабриката за секс роботи в Калифорния на компанията Real Dolls.

"Производството и търсенето на подобни кукли беше много по-голямо, отколкото предполагах", заяви Хариет. Актрисата във филми за възрастни била изумена от предлаганите опции, които клиентите могат да си поръчат. Кукли с уши на елфи, с котешки опашки, с три гърди и в същото време изглеждащи убийствено реалистични.

Хариет се запознала със секс робота Хармъни, която е програмирана така, че да проявява 18 поведения, сред които секси, срамежливо, дори и фригидно. Роботът има 42 опции за зърната на гърдите и дори трансджендър пенис приложение. След акта нейните генитали се изваждат и могат да бъдат почистени в съдомиялната машина.

Най-новата подобрена версия на Хармъни се очаква по Коледа. Тя ще е оборудвана с изкуствен интелект, с усъвършенствани сензори, вътрешно затопляне и лубрификация. Куклата спонтанно ще реагира на звуци и движения.

https://www.youtube.com/watch?v=0_OnT_4IX7Y

 

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл