Титаничен сблъсък между Ралица и Чилева за оставане в Hell’s Kitchen

Оспорвана вечерна резервация, съмнения за саботаж и изненадващи похвали ни очакват в Кухнята на Ада тази вечер

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на титанична кулинарна битка между две жени за оставането им в Hell’s Kitchen.

Чилева и Ралица ще премерят сили открито и в края на решаващия за седмицата епизод ще стане ясно коя от двете ще напусне завинаги Кухнята на Ада. Двете дами трябва да впечатлят шеф Виктор Ангелов най-напред с готварски умения в директно състезание помежду си, а след това и като шеф диригенти в кухнята по време на вечерната резервация. Какво им е приготвил шеф Ангелов, за да изпита уменията им ще разберем довечера, но ще има подмолни решения и съмнения за саботаж, открити предателства, женски крясъци и изненадващи похвали.

Едновременно с това ще гледаме оспорвана битка между отбори за одобрението, както на шеф Ангелов, така и на гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen.

Шеф Ангелов ще предизвика въображението и готварските умения на двете от най-сериозните претендентки за победа в Hell’s Kitchen с направата на ястие, което на пръв поглед не би ги затруднило. Ще успеят ли Чилева и Ралица да изпълнят изискванията му и да приготвят извънземните ястия, които очаква или идеите им ще бъдат прекалено авангардни? Коя ще победи в директния кулинарен двубой ще видим тази вечер.

Предимството на победителя ще покаже сила на характера и смелост в откритата битка за оставане в Кухнята на Ада. Ще станем свидетели на решение, което за първи път участник ще вземе в Hell’s Kitchen България, но дали това ще е достатъчно, за да му осигури победата? Няма да бъдат пропуснати стратегически подмолни ходове и удари под кръста, както и използване на слабите страни на противника. И този път отборите ще се стараят да задоволят вкусовете на специалните гости на ресторанта – организаторът на световно известния формат „Нощ на звездите“ Енчо Кирязов, поп певеца Искрата и световно известната тенисистка Цвети Пиронкова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме