"Топлофикация София" дава смартфони в коледна игра за лоялните клиенти

В навечерието на коледните и новогодишни празници „Топлофикация София” ЕАД стартира традиционната инициатива „Коледна игра“, с която иска да благодари на лоялните си клиенти.

Началото на третата поред коледната игра е дадено на 17 декември 2018 г. и в нея имат право да участват всички битови и небитови абонати на „Топлофикация София“ ЕАД, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Условието за участие е до 15 февруари 2019 година клиентите да заплатят всички свои сметки за топлинна енергия и дялово разпределение към дружеството за 2018 г. и към тази дата да нямат просрочени задължения. Изпълнилите това условие участват в разпределението на общо 8 награди - смартфони Huawei P9 lite (2017 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 20 февруари 2018 година, а с победителите ще се свържем лично за уточняване на начина за получаване на наградата им.

За повече информация, прочетете официалния правилник на играта на “Топлофикация София” ЕАД или на фейсбук страницата, в Клиентските центрове на дружеството и на телефон 0700 11 111.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика