Тошко Йорданов за записите: Кирил Петков си призна как пази Бойко Борисов

Снимка: Булфото

"Кирил Петков не е българин в главата си", заяви депутатът от ИТН

"Ще цитирам една мисъл на Сенека: ”Времето разкрива истината”. Времето минава, истината става все по-ясна. Това, което ние казахме преди година…преди 6 месеца излезе наяве. Истината излиза наяве. Вече няма спорове кой какъв е. Петната и калта, които бяха хвърлени върху ИТН и Слави, става ясно, че са били хвърлени от едни боклуци и ние сме абсолютно прави. Това, което сме казвали – това сме правили, въпреки лъжите на Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев". Това заяви в кулоарите на НС Тошко Йорданов от „Има такъв народ”, коментирайки твърдението на Кирил Петков, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи.

"Вчера Кирил Петков си призна прекрасно какво има в тези записи. Как трябва да пази Бойко Борисов, как войната с него е за цвят, как трябва да направят правителство, как са договаряли да сменят шефовете и да реформират службите със съгласие на чужди посолства. Това е национална измяна, съжалявам”, категоричен е той.

"Представете си френските специални служби да бъдат редени от британските специално служби, какъв скандал ще има във Франция, а тези правят точно това. Кирил Петков не е българин в главата си, той е всякакъв друг, но не е българин. Тези не са българи, не работят за националните интереси а за себе си, безумно алчни са за власт", каза още Йорданов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика