Треньорът на АЕК: "Левски" е солиден в защита, Мариани задава темпото

Иманол Идиакес, треньорът на АЕК, призна класата на "Левски" преди първия мач между двата тима от втория предварителен кръг на Лига Европа. Испанският специалист разкри, че е проучил добре "сините" и е запознат със силните страни на българския отбор.

"Очаквам два много равностойни мача, а крайният изход ще се реши от малките детайли - коментира Идиакес на пресконференция преди двубоя. - "Левски" има предимство, защото е започнал по-рано подготовката, а и сезона. Трябва да сме внимателни, българският тим е много добър, знаем на какво е способен. Направили сме анализ на"Левски". Разполагат с бързи футболисти в офанзивен план. Давиде Мариани играе от втора линия, но е много важен за тях. Той е човекът, който разпределя топката, задава ритъма на тима. Знаем, че гостите са солидни и в дефанзивен план, допускайки само един гол в първите си четири мача през новия сезон."

Запитан за началния час на мача, Идиакес призна: "Клубът реши да играем в 18.30 часа. За нас не е проблем, в Кипър е топло 24 часа в деня."

Коментари

Задължително поле