Третокласничка от Варна е със златната корона на Мини мис Свят

Момиче от Варна е новата Мини мис Свят. Бриана Петрова спечели златната корона преди дни в международния конкурс, провел се в Солун, Гърция. Момичето е третокласничка в СУ "Гео Милев".

Наричат Бриана Петрова детето чудо, не само заради красотата, а и заради нейните таланти. Започва да свири на пиано на 4 -годишна възраст в школа "Ритъм и звук" с художествен ръководител Наталия Стойнева.

Явява се на много национални и международни конкурси, където печели престижни награди като лауреат I степен (Белград, Хърватска, Испания, Австрия, Черна гора и др.).

На 6 години започва да танцува латиноамерикански танци в КСП "Кристал" - Варна и участва в много национални и международни конкурси, както индивидуално, така и с партньора си Ники Джамбазов, с когото завоюват златни медали, не само в тяхната възрастова група, но и при по- големите.

Освен с пиано и танци се занимава и с поп и джаз пеене във фондация "Звезди на изкуството" с вокален педагог Мила Маврова, където също печели много престижни награди.

Момичето има завоювани 50 златни медала, 3 сребърни, 3 бронзови и много купи. Член е в клуба на "Успелите деца на Фондация Бербатов". Също така взима участие и в благотворителни проекти и каузи за децата в неравностойно положение "Системата ни убива".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл