Три реда седалки в новия Mercedes GLE

SUV моделът е оборудван с 48-волтова система за активно окачване

На специално изградено трасе в София пред шоурума на Mercedes бе представено новото поколение на SUV модела GLE. Над 150 гости имаха възможност да видят и да тестват проходимостта на автомобила върху различни настилки – пясък, дървени стърготини и камъни.

Mercedes GLE е наследник на един от основателите на съвременния SUV сегмент – Mercedes ML. Той предлага динамика и лукс, съчетани със сериозни офроуд възможности. Моделът е оборудван с 48-волтова система за активно окачване, която подобрява стабилността и комфорта при каране в завои с по-висока скорост.

 

Новото поколение GLE се предлага с три реда седалки, на които могат да пътуват до 7 души. За първи път чрез инфо-развлекателната система MBUX се предоставя пълен достъп до всяка необходима информация, а асистиращите системи предлагат комфорт и безопасност в съответствие с конкретната пътна обстановка. В допълнителното стандартно оборудване за българския пазар са включени парктроник, велурени стелки, 10-инчов мултимедиен екран и отопляеми предни седалки.

Коментари

Задължително поле