Туитър иска да премахне опцията за харесване

Туитър обсъжда възможността за премахването на опцията за харесване на съобщения в социалната мрежа, но в близко бъдеще едва ли ще направи това. Това съобщи говорителят на социалната мрежа за микроблогинг Брендън Бормън.

Изпълнителният директор на компанията „Туитър“ Джек Дорси заяви, че не е почитател на опцията с формата на сърце и скоро би се избавил от нея, пише „Дейли Телеграф“. След това от пресслужбата на „Туитър“ уточниха, че постоянно „преосмислят всичко, което засяга услугата“, включително посочената опция.

„Ние сме на ранен етап от работата и за момента не планираме да даваме подробности“, добавиха от компанията. Бормън по-късно внесе следното уточнение: „С две думи по повод на „харесване“. Дадохме да се разбере, че се обсъжда подобна възможност. Джек даже говори за нея пред Конгреса“. „Конкретни срокове няма. Това няма да се случи скоро“, добави той.

Месечната аудитория на „Туитър“ достигна около 355 милиона души през юли тази година. Пазарната капитализация на компанията надхвърля 24 милиарда долара.

 

Коментари

Задължително поле