Търновец, онанирал пред невръстни деца, отнесе глоба от 1000 лeва

Районният съд във Велико Търново постанови глоба от 1000 лена на мъж, който онанирал пред две непълнолетни деца в старата столица.

Случката се разиграла на 5 юли тази година около 19 ч., когато обвиняемият бил в близост до кафе-автомат на ул. „Алеко Константинов”. Тогава покрай него минало 13 – годишно момиче с приятелката си. Децата се изплашили и се прибрали по домовете си, като едното момиче предупредило 11-годишното си братче, което слизало да пазарува, да внимава за въпросния мъж.

Момченцето, обаче заварило мъжа, който продължавал да онанира, уплашило се и избягало. За инцидента на тел. 112 съобщила бабата на децата, след като те и разказали. На място бил изпратен дежурен автопатрул от РУ - Велико Търново в ОД на МВР - Велико Търново, като полицейските служители установили извършващия непристойни действия мъж и неговата самоличност.

Мъжът първоначално отговарял отвлечено, а впоследствие признал, че е онанирал публично на посоченото място.

При последвалото съдебно производство районните магистрати са счели, че нарушителят трябва да бъде освободен от наказателна отговорност с налагане на административно наказание за извършените непристойни действия. Обвиняемият И.Й.И. трябва да заплати разноските по делото в размер на 435 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България