59-годишен от Исперих втори път нарушава карантинните мерки

Общината и полицията в Сливен – със съвместни мерки на кооперативния пазар

Купуваме повече хлебопекарни и по-малко смартфони

В Испания от коронавируса са починали 605 души за един ден

6500 души подадоха годишните си данъчни декларации в НАП-Велико Търново Доходите на физически лица се обявяват до края на април

Борисов: Ще кандидатстваме отново за еврозоната до края на април (ВИДЕО) България е в прекрасно финансово и икономическо структуриране, заяви премиерът

Пари от оперативните програми ще бъдат пренасочени за борба с пандемията Държавата купува още 30 000 теста за Covid-19

Защитни екрани пазят от зараза чиновниците в община Павликени

Масовото тестване в Банско се отлага за следващата седмица

Първа жертва на коронавируса в Сливен

Шофьор постави табели от жигула на рено

Пълна забрана за движение по Великден в Северна Македония

Звезда в гимнастиката стана порно актриса

Пробното преброяване на населението ще е само електронно То ще се проведе от 20 до 30 април

59-годишен втори път нарушава карантинните мерки

Търсят най-добрия шофьор на камион Състезанието е в събота в София

Финалистите в конкурса за най-добър европейски шофьор на камион в България ще излъчат носителя на наградата и неговите подгласници в събота. Домакин на надпреварата е кампусът на столичното Висше транспортно училище „Т. Каблешков“ на ул. „Гео Милев“.

Конкурсът се организира от Scania и е най-голямото състезание за професионални шофьори в света. Тримата най-добре представили се водачи на национално ниво в България ще заминат за световния финал в Швеция през май, а първият от тях ще се състезава за голямата награда заедно с представители на останалите държави.

В конкурса за най-добър европейски шофьор на камион се оценяват разностранни качества на водачите като способностите им да карат безопасно, екологично и за време. Кандидатите за победата трябва да са овладели всички аспекти на професията като маневриране, реакция при пожар, умение за обезопасяване на товара и др. Необходимо е да притежават валидно свидетелство за категория C+E, карта за тахограф. Организаторите на конкурса от Scania и техните партньори са подготвили многобройни изненади за участниците и гостите на състезанието за най-добър шофьор на камион.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.