Убитата млада жена в "Банишора" е бита, душена и ритана

Младата жена, която тази вечер е била убита в София, си е отишла по изключително мъчителен начин. Това разказа пред "Блиц" говорителката на Спешна помощ Катя Сунгарска. По думите й лекарите, които са се озовали на място по сигнал в столичния квартал "Банишора", са заварили страшна гледка.

"Около 18 часа и 2 минути е подаден сигнал за това, че момиче може би е починало, в кв. "Банишора". Изпратихме линейка, която е била там на 6-та минута, но понеже е била къща, заключена с метална врата, се е наложило да бъде викната и пожарна, за да бъде отрязана вратата и подсигурен достъп на екипа ни. Вътре лекарите са заварили кошмар, жената е била убита жестоко", допълни Катя Сунгарска.

От полицията разкриват, че младата жена е имала и предишни белези от наранявания. Цялото й тяло е било в синини. Била е бита, ритана, душена, окървавена. Убита е по много зверски начин. На място е било и 23-годишно момче, което е казало, че е пило успокоителни, както и уиски, обяснил, че е опитал да се самоубие с въздушен пистолет, но неуспешно. Не е имал наранявания.

Казал е, че не помни какво е станало. Закаран е в "Пирогов", където е прегледан в токсикологията.

 

Коментари

Задължително поле