Уволнен военен е задържаният за убийството на рейнджърката от Карлово

Задържаният за жестокото убийство на 40-годишната рейнджърка Десислава Стоянова от Карлово е нейн партньор и бивш колега от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Тялото на 40-годишната военнослужеща Десислава Стоянова беше открито късно в петък вечерта в Сопот. Тя беше в неизвестност две седмици, а от сряда Военна полиция започна издирването й.

Арестуван за убийството е приятелят й Светослав Каменов. Двамата са били колеги в 61 стрямска бригада, но в края на миналата година Светослав е бил уволнен, съобщава Нова ТВ.

Той е задържан в Мездра. Автомобилът на убитата разфасован в автоморга в Карлово. При обиск в една от пристройките към дома му, е открито тялото на жертвата.

Сред мотивите за убийството вероятно е ревност. Според Криминалистите Десислава е водела паралелна връзка с друг мъж. Не е изключено между двамата да е имало неуредени финансови отношения.

Съседи разказват, че Светослав е разведен, има 2 деца. За новата си приятелка не говорел и не знаели за нея.

Според местния сайт PBnovini.com Каменов е бил уволнен от карловската бригада преди няколко години, защото има психически отклонения. Бил е на мисия зад граница и след като се е върнал от там, е имал проблеми, уточниха нашите източници.

След като е освободен от армията, Светослав се е обаждал в полицията и съобщавал, че в банков клон в Карлово има поставена бомба.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България