Урок за политици и кандидати

Сърдит не означава непременно сериозен

Съветвам кандидатите да се усмихват повече

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Правя политически и бизнес Пи ар близо 25 години и в едно нещо почти не успявам. Това е намиране на правилната разделителна линия между сериозността и сърдитите, нарочно стегнати, направо свирепи лица. Лица, които би следвало да отразяват вътрешната задълбоченост на кандидата, неговата безусловна консервативност, последователност и бих добавил - катилизъм.

Защото да си сърдит, не означава непременно сериозен. Не съм и за противните американски усмивки, зад които не се крие много повече от капацитета на един български политик. Ние не принадлежим на Холивуд и от нас не се очаква подобно поведение, макар да ни облъчват за такова чрез филмите си. Но българският политик трябва да се съвземе от заучените пози на корав, мрачен, още повече тези на “тъмен балкански субект”, какъвто е описан като нация още на процеса в Лайпциг.

Понякога се чудя - тренирани ли са тези лица или в кръвта тече отражение на гените на мрачните времена, на мрачните родители и заобикалящите свити и предали се човеци, идващи от вечността…

Дни преди евроизборите съветвам кандидатите да се усмихват повече, да погледнат колегите си по света, да добавят макар и сянка от радост по лицето си, защото аз лично искам те да отразяват онази свежест, позната ни от лазарките, нестинарите, от строгия, но ведър стар балкан. Горите понякога също пеят, макар да разговарят с небето. Вулканите имат своя пламенен чар, макар да бълват огньове във висотите, но българските политици - не. Жените в политиката и те се подвеждат по масовото, не си позволяват смелост нито в поведението нито в дрехите. Защото ги е страх да не изглеждат лесни или защото не е лесно да си искрен и разкриеш човешкото в себе си…

Или обществените очаквания са така безкомпромисни, че за един политически пост заплащаш с кисело лице и пристегнато поведение доживот. Нека бъдем щастливи. Весели празници!

 

Fashion idol

Благой Георгиев

По време на първото в България грандиозно 3D mapping show на Десизо Монни, Благой Георгиев изпъкна с неочакван стил и поведение. Футболната звезда бе облечен с дреха от новата колекция на марката и получи одобрение лично от притежателя є (вялво).

Самият г-н Десизо Монни бе облечен в бяло палто и изпъкваше сред близо 750-те гости, но той даде предимство на своите рекламни лица, сред които и певецът Атанас Колев. Самият Колев също показа класа, макар всички да се учудиха на босите му крака при церемониален костюм.

 

 

 

 

Светски салон

Белена ябълка за Икономова…

След грандиозния успех на мюзикъла “Фантомът на операта” отново е време за класика , а именно с “Веселата вдовица” от Франц Лехар. В ролята на Ханна Главари - Добрина Икономова (с похвала колко хубаво пее песента за Виля) изнесе спектакъла на интернационални висоти. В деня на представлението баща є Димитър Йосифов има участие в читалище в Младост, откъдето след много аплодисменти си тръгна с извинението, че дъщеря му има спектакъл. Чичо Митко, както сам позволява да бъде наричан легендарният изпълнител на италиански песни, застава в гримьорната на дъщеря си точно навреме с обичаен подарък. Бащата на оперната прима винаги є носи обелена ябълка преди представление и с майка є са на всяка нейна изява.

 

 

Поздрав за рождения ден

Баба Гицка за съпруг на нотариус

Присъстващите на 50-ия рожден ден на бизнесмена Петко Георгиев останаха мило изненадани от поздрава на комика Краси Радков.

Макар да даваше вид, че е само личен гост, звездата от “Шоуто на Слави” стана и ведро показа имитации на любими герои. Радков поздрави с тост и съпругата на юбиляря нотариус Милена Георгиева, за която бяха всички реверанси и цветя.

Петко и Милена, заедно със 125-те им гости, аплодираха репертоара на Руслан Мъйнов, разредил песните си с вицове, за които ще се изкажа друг път.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл