Хороскопът на Алена: Близнаците изясняват отношения с колеги, Раците във върхова форма

ОВЕН

Избегнете срещи със задгранични партньори, особено ако не планирани за този ден. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са от полза на всички. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си.

ТЕЛЕЦ

Работете без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори и ще имате успех. Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, особено ако ви се струва несигурно или рисковано. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Промените в този ден са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете предвидливи и не взимайте прибързани крайни решения, ако сте началници. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им, която трудно ще успеете да овладеете.  Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

РАК

На работното място се чувствате в своята върхова форма още от сутринта. Не поставяйте ново начало, а завършете започнатото, за да не ви пречи на другите задачи. Отношенията с околните са хармонични. Денят е добър за пътувания. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Напрегнатия работен ден е причина да се заредите с добро настроение. Вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

ЛЪВ

Вашата активност ще окаже влияние на работата ви и ще ви издигне на нов връх. Ще научите че имате отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си професионални планове. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции. След работа намерете време за себе си и си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

ДЕВА

Всичко около вас се развива много бавно. Започнатото няма да е успешно, заради нежелание на вашите колеги да се заемат с общите ви задачи, въпреки че имате закрилата на Съдбата. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с тях. Не пътувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Ще си спестите обтягане на отношенията. Семейните да не пропускат вечерята с близките си, след като ги чака подредена трапеза. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

ВЕЗНИ

Имате възможност да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Все пак оглеждайте внимателно проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи. Не харчете без причина, за да не останете без пари в следващите дни, само защото сте задоволили капризите си. Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви.

СКОРПИОН

Отново срещате затруднения, но не са изненадващи. Ако сте заети с творческа професия денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро, колкото и да ви е неприятно че ги изживявате. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.

СТРЕЛЕЦ

Денят изисква да сте представителни и да не давате повод за съмнение в качествата и интелекта си, за да получите похвала и по-високо заплащане. Професионалните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Не отказвайте помощ отстрани. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение.

КОЗИРОГ

Поставете началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Въпреки успешният ден при непредпазливост от ваша страна, са възможни финансови загуби, които трудно ще възстановите. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не пропускайте добрите възможности. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите си и ще стане причина за разправии. Имате възможност да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със задълженията си на работното място, но сте отличници и в развлеченията. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Потърсете ново поле за развитие и проявете такт и търпение. Имате възможност да обсъдите прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Не я пропускайте, ако ви я предложат днес. Проявете решителност в постигане на професионалните си цели, дори и ако завистници умишлено ви пречат. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп