ЦСКА тренира и дузпи за Б36

ЦСКА тренира изпълнения на дузпи на последната си тренировка преди третия предварителен кръг срещу Б36 в Лига Европа. Съперникът от Фарьорските острови е с полупрофесионален статут. Въпреки това треньорът на "червените" Стамен Белчев се презастрахова и обяви шансовете като "50 на 50".
"За противника знам, че е много добре подготвен физически отбор - рече наставникът. - В никакъв случай не трябва да го подценяваме. Те не са дошли на разходка. Ще подходим сериозно и с уважение."
ЦСКА вече изтръпна срещу тим от подобен калибър. В първия предварителен кръг отстрани малтийския "Сайръс" с 2:1, след като до 75-ата минута резултатът бе 0:1. Б36, който от понеделник е в България, отстрани именно с дузпи уелския ТНС в предварителния кръг.
Белчев изрази недоумение защо "Локомотив" (Пд) не прие да се отложи неделното дерби на "Лаута". В лагера на ЦСКА се надяваха по този начин да се облекчи програмата предвид евроучастието, което почти сигурно ще продължи с мач срещу "Базел" идния четвъртък. "Вероятно за "Локо" мачът с нас е най-важният за сезона", коментира Белчев.
В "Анортозис", съперника на "Базел", се разрази корупционен скандал. Треньорът Джорджи Лориа бе обвинен, че е показал с жест къде да бие дузпа негов играч, за да може вратарят на "Аполон" (Лимасол) да хване при победата с 3:1. Подобни истории са традиционни за кипърския футбол в последните години.

Коментари

Задължително поле