Черна „пантера“ – черна Panamera

Porsche пуска специална серия за 10-ия рожден ден на лимузината

Тази черна „пантера“ е много специална Panamera, която Porsche пуска в ограничена серия по случай 10-годишнината от лансирането на модела. На изложението в Шанхай през 2009 г. германският производител представи за първи път спортната лимузина, а през 2013 г. разшири гамата от задвижващи системи с хибриден пакет. Panamera посреща 10-ия си рожден ден вече във второто си поколение, което се предлага с бензинови мотори V6 и V8, както и с две хибридни системи със зареждане от контакта.

Специалната серия за 10-ата годишнина на Panamera се отличава с ексклузивни екстри като матрични LED светлини, асистенти за смяна на лентата и движение в задръстване, разпознаване на пътните знаци, система за автоматично паркиране с камера за заден ход, панорамен покрив, затъмнени стъкла.

Седалките с емблеми Porsche на подглавниците са с електрически настройки в 14 посоки. Аудиото е на Bose с дигитален приемник на радио станции, а вратите са оборудвани със система за „меко“ затваряне.

Автомобилите от серията са оборудвани с адаптивно трикамерно въздушно окачване със система за електронно управление. Джантите са с размер 21 инча и блестят в металиков лак „бяло злато“. Със същия цвят на предните врати и в интериора е поставен надпис „Panamera 10“, маркиращ 10-ата годишнина от представянето на модела.

Коженият салон е в черно с контрастни бели шевове. Като моторизации се предлагат вариантите Panamera 4 с 2,9-литров битурбо двигател с мощност 330 к.с. и Panamera 4 E-Hybrid със същия двигател и електромотор при обща мощност 462 к.с.

Коментари

Задължително поле