Четвърти задържан за катастрофата с Милен Цветков, арестуваха приятелката на Кристиан Николов

Снимка: Нова ТВ

Четвърти задържан за катастрофата, при която загина телевизионният водещ Милен Цветков. Арестувана е приятелката на шофьора причинил инцидента - Кристиан Николов, информира БНТ.

Освен 24-годишния мъж, за когото има информация, че е Георги Иванов - син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на шофьора на инцидента Кристиан Николов. Те са напуснали местопроизшествието веднага, след като е станала катастрофата. Тя е издирена и е задържана късно снощи, след като е отказала съдействие на разследването.

Тя се казва Симона Цветкова, на 21 години. Возила се е на задната седалка на джипа, управляван от Кристиан. По информация на БНТ Цветкова е отказала да дава обяснения и да отговаря на въпроси на разследващите.

Двамата са много важни свидетели за разследването, тъй като Кристиан е бил дрогиран. Те трябва да кажат къде са били преди Кристиан да се качи на автомобила. Дали са знаели, че той е под въздействието на наркотици, когато е седнал да управлява автомобила, защото това също може да се смята за престъпление, когато се знае, че някой е употребил наркотици и въпреки това не му се попречи да шофира.

24-годишният мъж и приятелката на шофьора на инцидента са отказали съдействие на разследването до този момент. Не е ясно защо са напуснали колата след инцидента.

Първоначалната информация беше, че само мъжът е напуснал, а тя е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

Фирмата, собственик на автомобила, "Десислава Пешева комерс" не публикува своите счетоводни и финансови отчети от 2009 година. Видно е, че преди 4 години е придобила този дълготраен материален актив. Очевидно е, че фирмата има дейност, след като придобива активи.

Започва пълна проверка на фирмите, в които майката на Кристиан Николов участва.

Коментари

Задължително поле