Чорбаджийски последва ЦСКА

Черната неделя за ЦСКА последва и бившият капитан на тима Божидар Чорбаджийски. В дебюта си за „Стяуа“ защитникът се провали гръмовно – червен картон и загуба с 0:4 от „Газ Метан“ в шампионатен двубой. Така първо ЦСКА получи звучен шамар с 1:1 с „Дунав“. А румънската авантюра на Чорбаджийски може би ще свърши твърде бързо.

ЦСКА прати юношата си под наем до Нова година. Ако „Стяуа“ не активира клаузата за откупуване, защитникът се завръща, без да е желан от треньорския щаб. Дълго време публиката прощаваше гафовете на Чорбаджийски в ключови моменти, но чашата преля. Нищо чудно още в началото на 2020 година от „Армията“ да му търсят нов отбор.

Люпко Петрович пък не можеше да намери обяснение за слабата игра на ЦСКА в Русе. „Червените“ атакуваха безспир, но трудно създаваха голови положения. И ако не бе обичайният заподозрян Евандро отборът можеше и да загуби след четири поредни победи над „Дунав“.

Не знам защо се получи така – промълви Петрович. - Трябва да се подготвим добре за „Левски“.“

Резултатите на ЦСКА през сезона са доста спорни. „Червените“ не успяха да победят „Етър“ у дома (2:2), паднаха от „Черно море“ и дойде дуелът в Русе. „Червените“ нямат успех с повече от един гол разлика в първенството, а само 4:0 над „Титограз“ на старта в Лига Европа беше категоричен триумф.

Петрович обяви, че докато е треньор на ЦСКА, не иска Николай Бодуров и Рубен Пинто. И допълни, че ръководството ще решава съдбата им.

Коментари

Задължително поле