Шарлиз Терон е скандално секси в „А дано, ама надали”

Сценаристи са Лиз Хана и Дан Стърлинг

Превъзходната Шарлиз Терон е голямата аткракция в комедийната премиера „А дано, ама надали”. Тук тя си партнира със Сет Роугън, а идеята, че между двамата може да пламне искрата на страстта, е достатъчно комична сама по себе си.

Фред Фларски (Сет Роугън) е талантлив и свободолюбив журналист, който често си навлича проблеми. Шарлот Фийлд (Шарлиз Терон) е една от най-влиятелните жени в света. Интелигентна, изискана и преуспяла, тя е дипломат с талант за… ами, общо взето, за всичко. Двамата нямат нищо общо, освен че тя го е гледала като дете и той е бил влюбен в нея. Когато двамата отново се засичат, той я очарова с чувството си за хумор и със спомените за някогашния є идеализъм.

Шарлот иска да стане президент на САЩ и наема Фред да пише речите є - решение, което не е посрещнато радушно от доверените є съветници. Не на място в елитния екип на Шарлот, Фред не е подготвен за бляскавия живот под светлините на прожекторите. Но искрите прехвърчат и неочакваната им връзка води до серия опасни инциденти.

Режисьор на комедията е Джонатан Ливайн, по сценарий на Лиз Хана и Дан Стърлинг. В главните роли освен Шарлиз Терон и Сет Роугън са още Боб Оденкърк, Александър Скарсгард, Анди Съркис, Рандал Парк, О‘Шей Джаксън джуниър, Рави Пател и други.

Коментари

Задължително поле