"Шефилд Уензди" изкушава талант на "Локо" (Пд) със стипендия

Суперталантът на "Локомотив" (Пд) Ияд Хамуд, който дебютира на 15 години в родния елит и то в градското дерби срещу "Ботев" (Пд), е на път да продължи футболната си кариера на Острова.

Ливанецът с български паспорт е изкушаван със солидна стипендия от "Шефилд Уензди", където изкара два пробни периода и успя да хване окото на скаутите на английския клуб. Ияд Хамуд започна лятна подготовка с представителния тим на "черно-белите" от "Лаута", но заминаването му за Албиона е въпрос на дни, твърдят близки до малогабаритния футболист.

Ияд Хамуд ще е поредният напускащ "Локо" (Пд) това лято, след като половин дузина футболисти си тръгнаха, тъй като не са вземали заплати от януари насам, а на ветерана Кирил Котев не бе предложен нов договор. Халфът Димитър Велковски предпочете да остане на "Лаута" пред офертата на новака в елита "Септември", откъдето в "Локо" (Пд) чакат бранителя Янко Ангелов. От "Локомотив" (Горна Оряховица) пък трябва да дойде нападателят Владислав Узунов, а на лагера в Боровец ще бъдат пробвани и 10-ина футболисти от чужбина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ