Карантина за Великден и Гергьовден Вижте мненията на икономисти, медици, работодатели и интелектуалци за намеренията на властта

Неспасяемият българин или паметник на българското спасение Какъв да бъде мемориалът, от който всички у нас ще са доволни

Смъртните случаи от коронавируса в Европа надхвърлиха 30 000

Националният оперативен щаб: Дай Боже БЦЖ да помага (обзор)

Разединението гони вируса! Чесънът не помага, но поне държи останалите на разстояние

Бойко Борисов разговаря с държавния секретар на САЩ Майк Помпео

Чиновническо недоглеждане спря проекти за милиони Параграф 22 в Закона за извънредното положение заплашва да изпрати хиляди в бюрата по труда

Творчески съюзи искат повече пари за култура

САЩ очакват до 240 000 жертви Тръмп предупреди за “две много болезнени седмици”

Обвиниха осем от кръвната мафия Заради пандемията цигани искали 500 лева за половин литър

По-малък данък печалба при инвестиция във ферма

74 млн. лв. разплати АПИ от 13 март насам Над 50 млн. лв. предстои да бъдат преведени на фирмите

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 2 април 2020

Десета жертва на коронавируса у нас

„Лукойл“ дари 140 карти за гориво

Шеф Манчев оценява ученици в „Ти си Шефът“

„Рибните ястия, които приготвихте са истински шедьовър – като вкус и аранжировка, достойни са да бъдат част от менюто на ресторант със звезди „Мишлен“. Затова всички 5 отбора, които участваха в състезанието „Ти си Шефът“ са победители.

Кулинарията е изкуство, а Бургас със своята морска кухня е изключително вълнуваща кулинарна дестинация, развивайте я и вие, като млади, амбициозни и талантливи хора“. Това заяви шеф Иван Манчев на финала на невероятното кулинарно приключение в ресторант „Младост“ в ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“, в което взеха участие деца възпитаници на професионалната гимназия.

Кулинарното състезание бе организирано от Министерството на труда и социалната политика като част от проекта „Мисията е възможна“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

В събитието взеха участие заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и заместник-кметът Йорданка Ананиева, които активно се включиха в работата на участниците в състезанието.
В кухнята на ресторанта, децата работиха близо 2 часа, разделени в пет отбора по пет участника и един преподавател кулинар.

На финала отборите представиха изискано сервирани рибни блюда, с възхитителен вкус и нестандартна аранжировка, поднесени в амфора от тиква или рибни кюфтенца, поднесени като кръгли раци.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.