Шофьор блъснал пешеходец и избягал

Водач на лек автомобил е блъснал пешеходец и е напуснал местопроизшествието. Инцидентът е станал на пътя между Павликени и Сухиндол. По първоначална информация в петък около 13 часа товарен автомобил „Мерцедес“, управляван от 25-годишен мъж от Сухиндол се е движел в участъка.

По време на движение возилото се повредило и водачът отбил встрани. Докато той се опитвал да отстрани повреда, спътникът му слязъл и преминал на отсрещната страна на пътя. В същия момент 17-годишният младеж бил блъснат от преминаващ лек автомобил. Мъжът зад волана категорично отказал да транспортира момчето да болнично заведение и напуснал местопроизшествието. В последствие пострадалият е откаран във великотърновската болница, където е установено, че има фрактура на подбедрицата. Той е настанен за лечение в ортопедичното отделение, без опасност за живота.

От проведените действия по разследването е установен автомобила и водачът – лек автомобил "Нисан", управляван от 69-годишния М. М. от село Горско Сливово. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право