Американска двойка осъди 30-годишния си син да се изнесе от дома им

Съд в Ню Йорк нареди на 30-годишен мъж да се изнесе от дома на родителите си, след като те заведоха и спечелиха дело срещу него.

Майкъл Ротондо обясни пред съдията, че е наясно с желанието на родителите си най-после да напусне родния дом, но настоя, че като член на семейството има право на още 6 месеца престой. Съдия Доналд Грийнууд от Върховния съд на щата Ню Йорк обаче отхвърли молбата му.

Родителите Марк и Кристина Ротондо се принудили да се обърнат към съда след като няколко техни покани за доброволно напускане, в които предлагали пари и друга помощ, били игнорирани. Двойката настоява синът им да си намери работа и да премести раздрънкания си Фолксваген Пасат от двора им.

Майкъл Ротондо заяви, че ще обжалва. В съдебната зала той дори влезе в 30-минутен спор със съдия Грийнууд, аргументирайки позицията си с факта, че заема само една стая в дома на родителите си, почти не говори с тях и все още не е готов да го напусне.

В крайна сметка, съдията възложи на адвоката на родителите да изготви нова заповед за изгонване, а защитникът обеща, че ще даде на младия мъж разумно време да напусне.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл