10 оригинални идеи за коледни подаръци за мъже

Купуването на подаръци за Коледа е достатъчно стресиращо събитие само по себе си, но определено става още по-сложно, когато получателят е мъж.

Тази година забравете за традиционните (и скучни) козметика, чорапи и пуловери, а изберете някой от тези 10 оригинални подаръка за своя роднина/приятел/любим, който бързо и лесно ще влезе в употреба.

№1 "Ледена"  халба за бира

Един страхотен подарък за любителите на бира, който ще се използва почти целогодишно. Става дума за двустенна халба, която се съхранява във фризера и изстудява за минути и най-топлата бира на света.

№2 Ключодържател с аларма

С този подарък ще зарадвате всеки мъж, който редовно губи ключовете. Устройството се прикрепя като ключодържател и го откривате само като свирнете с уста.

№3 Персонализирана бръсначка

Един много лесен начин да направите подаръка личен, е, да гравирате името или инициалите на дръжката на хубава самобръсначка за многократна употреба. Идеята може да се ползва и върху други подаръци като кожен портфейл, шал/ръкавици, колан, запалка и т.н.

№4 USB зарядно за няколко устройства

За всеки мъж, влюбен в технологиите, USB устройство за едновременно зареждане на няколко устройства, е перфектният подарък. С него бързо ще заредите телефон, таблет, смарт часовник и дори слушалки.

№5 Фитнес гривна

Супер идея за запалените по фитнеса и спорта - фитнес гривна, която следи крачки, пулс, изгорени калории и др. Освен да се ползва в залата, гривната е много подходяща и за разходки, спорт или поход на открито.

№6 Кутия с инструменти

Независимо дали ще допълните вече съществуващата колекция инструменти или ще купите изцяло нова, всеки мъж ще се зарадва на кутия с инструменти, почти по същия начин, по който и жена на кутия с обувки.

№7 Органайзер за дистанционни

На пазара ще откриете разнообразие от дървени или пластмасови органайзери, в които лесно и компактно се съхраняват дистанционното за телевизора, уредбата, климатика и т.н. Ако обаче тази идея ви се струва недостатъчна, винаги може да инвестирате в смарт дистанционно, управляващо едновременно няколко уреда в дома ви.

№8 Безжични слушалки

Много ценен подарък за всеки мъж, на когото често му се налага да води разговори по телефона (особено в движение) или да слуша музика докато тренира в залата.

№9 Ретро конзола за игри

Освен практични, подаръците трябва да са и забавни, а какво по-хубаво от това, да върнете вашия близък/любим в 90-те с ретро конзола за телевизионни игри. На пазара ще откриете доста подобрени версии на старите конзоли, предлагащи се под формата на флашки със стотици игри и безжични джойстици.

№10 Oчила за нощно виждане при шофиране

Подходящ подарък за всеки шофьор, с който и през нощта, и при влошени условия на пътя, придвижването е по-лесно и не толкова уморително.

 

Коментари

Задължително поле