11 актьори, които не получили желаните роли

Актьорите не винаги получават ролите, за които се явяват на кастинг. Все пак отказът е също част от бизнеса. И все пак, има неколцина щастливци, които успяват да впечатлят с актьорските си умения, в резултат на което получават роли, които много по-добре им пасват и то в същия филм или сериал, за който се явяват на прослушване!

Преди да участва като Локи в Кинематографичната вселена на Marvel, Том Хидълстън всъщност се явява на кастинг за ролята на Тор.

Сандра Оу всъщност се явява на кастинг за ролята на Миранда Бейли в "Анатомията на Грей", преди да поиска да се яви на прослушване за ролята на Кристина.

Кортни Кокс първоначално се явява на кастинг за ролята на Рейчъл в "Приятели", преди да я изберат за Моника.

Рейчъл Макадамс първоначално се явява на кастинг за ролята на Сейди Херън в "Гадни момичета", преди да получи ролята на Реджина Джордж.

Звездата от "Живите мъртви", Норман Рийдъс, първоначално се явява на кастинг за Меръл, преди да бъде избран за Дарил Диксън.

Звездата от "Офисът", Рейн Уилсън, се явява на прослушване за ролята на Майкъл, преди да получи тази на Дуайт.

Преди да бъде избрана за ролята на Парис Гелър, Лиза Уейл се явява на кастинг за ролята на Рори Гилмор в "Момичетата Гилмор".

Звездата от "Свръхестествено", Янсен Акълс, първоначално се явява на кастинг за ролята на Сам, преди да помоли за прослушване за ролята на Дийн.

Лиъм Хемсуърт първоначално се явява на прослушване за ролята на Пийта в "Игрите на глада", преди да получи ролята на Гейл.

Джесика Капшоу първоначално се явява на прослушване за ролите на сестра Рос и д-р Сейди Харис в "Анатомията на Грей", преди да я изберат за ролята на Аризона Робинс.

И накрая, звездата от "Игра на тронове", Айвън Реон, първоначално се явява на кастинг за ролята на Джон Сноу, преди да получи ролята на Рамзи Болтън.

Коментари

Задължително поле