22-годишен младеж от Казанлък с опасност за живота след катастрофа

22-годишен мъж от Казанлък, возещ се на задната седалка в катастрофирало снощи край с. Черганово "Мицубиши", е настанен с опасност за живота в МБАЛ-Казанлък. Той е с фрактура на лявата лопатка, луксация на лявата раменна става и комоцио.

На 14.05.2018 г., около 20:25 ч., по път I-5, в източна посока се е движил лек автомобил "Мицубиши Каризма", управляван от 22-годишен мъж от гр. Казанлък, информира "Прес ТВ". Преди разклона за с. Черганово поради движение с несъобразена с атмосферните и пътни условия скорост шофьорът изгубил контрол над автомобила, който излязъл от пътя и се преобърнал в крайпътна канавка.

Водачът е с луксация на лявата раменна става, а возещо се на предна дясна седалка 19-годишно момиче от гр. Казанлък е получило комоцио. Двамата са прегледани във ФСМП – Казанлък и са освободени, без опасност за живота.

Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343 ал.1, буква б, вр.чл.342 ал.1 от НК.

Коментари

Задължително поле