5 невероятни идеи за вашия летен маникюр 

Официално сме 2021 г. (ЧАО, 2020 – няма да ни липсваш). Това означава, че е време да изключим работния си календар и да забравим старите дизайни, с които сме разкрасявали ноктите си. Сега е моментът да се опита нещо ново и различно. Вижте най-популярните цветове, дизайни и тенденции в маникюра, които ще бъдат легитимни навсякъде през 2021 г. От неонов леопардов принт до многоцветен френски маникюр. Това са 5 от най-добрите дизайни през 2021 г., за които трябва да знаете.

 

1. Черно и бяло 

Тази тенденция е изключително шик! Необходима е тънка четка, за да оформите прецизните и ултра фини линии, черен и прозрачен лак за нокти, за да създадете своя модерен външен вид.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от CHANEL BEAUTY Community (@welovecoco)

 

2. Кафяв лак за нотки 

Богатото, шоколадово кафяво е неутралният цвят на ноктите, от който се нуждаете. Той не само е модерен през 2021 г., но изглежда наистина великолепно без значение от тона на кожата. Използвайте го, за да нарисувате само върховете на ноктите си или целия си нокът, или друг тип акцент.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Dillon (@rheadillon)

 

3. Зелен френски

Тази версия на френския маникюр от 2021 г. е наистина любима на мнозина. Този модерен прочит на класическия френски маникюр е много свеж и идеален за лятото. Нанесете за основа прозрачен лак, за след това го съчетайте с 5 различни нюанса на зеленото,  вариращи от мента до горско-зелено. Боядисайте върха на всеки нокът в различен оттенък.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MAJESTY’S PLEASURE (@majestyspleasure)

 

4. Геометрични фигури 

Максималистичният дизайн на ноктите, като този маникюр с геометричен принт е навсякъде през 2021 г. Вземете няколко смели цвята като зелено, червено и горчица, и ги използвайте, за да нарисувате няколко различни форми на всеки нокът. Запечатайте всичко с топ лак и сте готови.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Canishiea J. Sams (@nailsbycanishiea)

 

5. Цветен леопардов принт 

Трудно е да не бъдете завладени от тази неонова леопардова тенденция за маникюр. За да създадете тези цветни петна, ще ви трябват комплект четки за рисуване на нокти и няколко различни нюанса неонови цветове. Сложете гланцов или матов топ и посрещнете морето!

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Amy Tran (@amyytran)

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл