7 места в корейски лукс

Genesis GV80 e първият SUV на премиум марката

Новият Genesis GV80 е като гост, който пристига със закъснение на изискано парти, но прави впечатление на всички със стилния си костюм. Първият SUV модел на луксозната корейска марка наистина се появява сравнително късно на пазара. Но веднага се набива в очи със своя външен вид и със съчетанието от всички качества, които го правят привлекателен в компанията на останалите премиум SUV-ове.

Авангарден дизайн, внушително присъствие, големи и красиви джанти с диаметър до 22 инча, модерна техника, просторна кабина с място за 7 пътници, платформа за задвижване със задните или с четирите колела – Genesis GV80 предлага всичко, което се търси от потребителите в момента. Характерни за моделите на марката ще бъдат разделените в две хоризонтални линии предни и задни светлини. Купувачите ще могат да избират от богата палитра цветове и материи за външното и вътрешното оборудване.

Дизайнът, както и техниката, са разработвани от европейски експерти с опит в най-реномираните автопроизводители. Ще се предлагат три двигателя. Дизеловият вариант е 6-цилиндров с обем 3,0 л, който генерира мощност 280 к.с. Топмоделът се задвижва от 3,3-литров бензинов V6 агрегат с ресурс от 370 к.с. Базовото изпълнение ще бъде с по-малък 4-цилиндров двигател с турбо пълнене. Серийно моделът ще разполага с автоматична трансмисия, предаването на тягата е предно или двойно в зависимост от конфигурацията.

В кокпита водачът държи футуристичен волан с две спици. На конзолата се намира ултраширок 14,5-инчов екран и сензорна повърхност, която разпознава пръстови отпечатъци и според тях настройките на автомобила автоматично се адаптират към човека.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили