Арестуван е бащата на 19-годишния, причинил тежката катастрофа в Пловдив

Арестуван е бащата на 19-годишния младеж, който причини тежката катастрофа в Пловдив, съобщи БТВ.

При пътния инцидент загинаха двама младежи - на 16 и 19 години. Зад волана e бил техен 19-годишен приятел без книжка. Той се е движел с висока скорост.

Катастрофата става на кръстовището на булевард "Марица" и "Източен", където автомобилът се удря в уличен стълб. Първоначално бе съобщено за една жертва, но по обед, в коритото на реката, бе намерено тялото и на друг младеж, загинал при катастрофата.

На сутринта хора от Столипиново, откъдето са младежите, разбират, че в колата се е возело още едно момче, което липсва. Девет часа след тежкия инцидент, в обраслото с гъста растителност на корито жители на квартала намират тялото на 16-годишното момче, което е изхвърчало при удара от колата.

Веднага след намирането на тялото на второто загинало момче около Марица се струпаха хора от Столипиново, възникна напрежение и недоволство заради късното откриване на втората жертва. От полицията съобщиха, че в момента на катастрофата не са имали информация, че в колата са пътували четирима. Затова и не са издирвали друг пострадал.

Коментари

Задължително поле