Група мъже пребиха с бухалки семейство, излязло на разходка с децата си

Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра на Видин, докато извеждал децата си на разходка, съобщи Нова тв. По думите му на потърпевшия той е бит с бухалки, ударен е по главата, докато държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 задържани, сред които и една жена.

Мъжът, представен като Владимир, излиза с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на града. Нападат го група мъже с бухалки. Ден по-рано той се спречкал с шофьор на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир удря по капака на колата. Шофьорът се заканва, че ще се саморазправи с него.

"Помолих ги само да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете", разказва той.

Съпругата му Кристина вижда, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той пада на земята и изпуска едно от децата си. Кристина взима двете деца и бяга. Нападателите заплашили семейството и с убийство.

Полицията много бързо си свърши работата, много бързо реагира, сподели Владимир. Искам справедливост - нищо повече и нищо по-малко, каза на свой ред съпругата му.

Свидетели на случилото се разказват, че ситуацията е била много стресираща. Те са на мнение, че подобно нещо е недопустимо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му. Това ги провокирало да отвърнат на удара. Те твърдят, че близките им не са носили бухалки и ножове.

В момента ромската махала във Видин е блокирана от полиция. Проверяват се всички влизащи и излизащи от квартала автомобили. В кв. "Нов път" живеят и четиримата задържани за побоя.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"