Колиета с миди носят лятно настроение

Намират се както изчистени, така и цветни и различни

Дори лятната почивка да е приключила или да не планирате такава тази година, може да си припомните красотата на морето с най-свежия тренд при аксесоарите: колиетата и чоукърите с миди. Те са леки, оригинални и носят много лятно настроение както на вас, така и на околните.

Някои модели са по-изчистени и стилни - дълга верижка с висулка рапанче или мида, докато други са цветни и различни. Ако не откривате колие, което да ви допадне, може да си направите и сами такова, използвайки черупки от миди, нанизани според желаната дължина на гердана. Внимавайте с по-острите парчета, особено ако сте решили да си направите чоукър, плътно по врата. Дори за купени бижута е препоръчително леко да загладите ръбчетата с пила, за да не се нараните.

Въпреки че тенденцията е да се носят колиета, това не изключва обеците, гривните и пръстените с морска тематика. Водещите модни експерти по света са на мнение, че те чудесно се комбинират с цветни рокли и поли, както и с класически деним (дънки) и бял топ (варианти са и тениска, потник и пр.).

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Яна Петрова

Този уебсайт използва "бисквитки"