Младежи с БМВ разбиха 6 паркирани коли (обзор)

Зад волана е бил пловдивчанин на 19 г., познат на полицията още от 16-годишен

Опитал да кара като холивудски каскадьор

Автомобил БМВ със софийски номера, управляван от 19-годишен пловдивчанин, блъсна и разби 6 паркирани коли в пловдивския район “Тракия” след гонка в полицията.

Младежът, познат на полицията още от 16-годишен, качил негови приятели да се повозят след веселба в нощен клуб. Клиенти на заведението видели, че почерпената компания се качва на автомобила, и се обадили в полицията.

Около 3 ч сутринта днес патрул на Пето районно се опитал да спре БМВ-то, но шофьорът продължил. Полицаите го погнали с полицейската кола. Неопитният шофьор се опитал да кара като холивудски каскадьор, качил БМВ-то на тротоар, помел задниците на 6 паркирани коли и накрая спрял близо до блок 30.

От колата се измъкнали 3-ма младежи, които се разбягали в различни посоки. Догонен и заловен бил само един от тях, но той разправял, че се запознал с останалите в бара. Въпреки това по-късно бил заловен и водачът, който има крими досие като извършител на кражба през 2016 г. Той е отказал съдействие, но ще му бъдат взети проба за алкохол и наркотици.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Ваня Драганова, кореспондент на "Труд" в Пловдив

Този уебсайт използва "бисквитки"