Топ Труд 2014-а - Яна Маринова: Детската ми мечта бе да имам какво да ям!

Звездата от “Стъклен дом”, “Хотел България” и “Сървайвър” Яна Маринова е сред дамите с най-разнородни таланти в родния шоубизнес - модел, актриса, каскадьор и тв водеща. За да се справя с толкова неща, помагат уникалното трудолюбие и спортният дух. Яна е възпитаничка на спортното училище на “Славия”, където 10 години тренира лека атлетика. В личния актив има и няколко златни медала в коронната за нея дисциплина - 1500 метра. На 14-и т.м. бе премиерата на най-новия филм с нейно участие - “Живи легенди”, а в момента текат снимките на новите серии на “Фамилията”. Драматичното детство и юношество на Яна също могат да станат сценарий за филм, както става ясно от откровеното интервю, което тя даде за “Труд”.

- Здравей, Яна! Ти участваш в хитовия сериал на Би Ти Ви - “Фамилията”, какво би разкрила за твоята героиня?
- Обичам героинята си във “Фамилията”! Лора е много близка до характера ми, почти същата е като мен. Разликата е в това, че тя не е успяла да се освободи от агресията си, досега не е намерила сили да се пребори със страховете си. Тя се е отдала привидно на семейството си, а в себе си таи зверска злоба към най-близките си хора! Дали ще избухне, или ще прости, не знам. Не знам и дали ще има късмет, защото и мъничко помощ в правилното време и от точните хора показва, че си направил нещо, както трябва.

- Знам, че си имала трудно детство. Разкажи ми нещо повече за тези години от живота си и за твоите родители?
- Когато среща баща ми, майка ми е била красиво момиче от жк “Дружба”, студентка по философия и психология, а баща ми - син на дипломат и студент по журналистика. Съвсем логично двамата ги събира любопитството на мислещите хора и безхаберието на младостта. Майка ми в един момент се е сблъскала с жестоката действителност на прехода, за която висшето образование не те подготвя. При развода с баща ми тя започва да пие, защото не може да спи, после започва да взема хапчета - пак по същата причина. Когато се случи всичко това, аз бях 6-годишна. И така, двете с баба ми 30 години заедно се борихме да я спасим...

Материалът е сред най-четените 50 на сайта за 2014-та

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица