40-годишни се опитват да открият себе си в нова комедийна поредица

Когато под един покрив се съберат четирима възрастни, наближаващи 40-те, а отношенията между тях се определят от братята Джей и Марк Дуплас, забавлението на зрителите е гарантирано.

Дебютът на телевизионната поредица на НВО "Под един покрив" е на 12 януари от 21,05 часа и по HBO Comedy на 18 януари от 23 часа. Следващите епизоди ще бъдат излъчвани всеки понеделник от 21,05 ч по HBO и всяка неделя от 23,00 по HBO Comedy.

Заснет в квартала на Лос Анджелис Eagle Rock, "Под един покрив" използва умело съчетание от смях и патос, за да проучи по-дълбоко въпросите, свързани с приятелството, кариерата и приближаването към средната възраст. Акцентът пада върху две двойки, които живеят под един покрив в покрайнините на Лос Анджелис.

Следвайки историите на четирима герои, борещи се за да запазят живи взаимоотношенията и мечтите си, тв поредицата е рядката и реалистично обоснована комедия, която празнува ежедневните малки моменти от живота. Брет е средноуспешен звуков инженер, работи усилено, за да върне страстта си, която губи по време на брака си. Мишел вече не се задоволява с ролята си на домакиня и търси начин да се завърне към социално-активните си дейности.

Алекс е орисан от величието в гимназията, но сега е с наднормено тегло, бавно оплешивява и губи връзка с мечтата си да стане успешен актьор. Тина, която е прекарала целия си живот в грижа за външния си вид, сега търси заможен мъж, който да се грижи за нея, докато тя се опитва да докаже, че може има успешен бизнес.
Актьорският състав включва Марк Дуплас ("Лигата"), Стив Засис ("Джеф, който живее вкъщи"), Мелани Лински ("Двама мъже и половина"), Аманда Пийт ("Добрата съпруга") и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали