Няма предпоставки за екстрадирането на Желяз Андреев, заяви Сотир Цацаров

Адвокатът на шофьорката от магистрала “‘Тракия”: Предприела е изпреварване, след което споменът й е неясен

Какво да правим с дете, което се буди в 4 ч през нощта

Сърбия трябва да присъства на срещата в София, заяви Вучич

Рибари в Силистра се оплакват от тормоз на румънски граничари

УНИЦЕФ: Едно от всяко седмо дете в света не е ваксинирано

Репортери без граници: Омразата към журналистите, която се засилва в Европа и САЩ, е заплаха за демокрациите България е на 111 място по свобода на печата в света

Евростат: Всеки трети българин живее в сериозен риск от бедност

Тръмп нарече Ким Чен-ун „много отворен“ и „много почтен“ човек

Най-малко 10 загинали при пожар в нелегален нефтен кладенец в Индонезия

Мач на кило кръв и метър кожа

“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Идеи за старите крушки, от които да ви просветне

Първата ви реакция, когато крушката в хола изгори, едва ли е особено радостна. Трябва да се качите на нещо, да я смените, може и да не светне от първия път… Имате право, но най-вероятно грешите в нещо – че искате да изхвърлите вече ненужната стара крушка. Не го правете, защото с малко търпение, въображение и сръчност, тя отново може да внесе светлина в дома ви. Не с помощта на електричеството.

Сайтът Boredpanda събира няколко много находчиви идеи, които не е никак трудно да приложите и вие. Всичко зависи от метериалите, с които разполагате, големината на изгорялата крушка и потребностите ви.

Не забравяйте, че крушката, след като махнете ненужните жички, е просто стъклен контейнер. Това вече ви дава свободата да сложите е нея каквото си поискате. При желание може дори да си направите цяла миниатюрна екосистема вътре.

В случай че сте настроени по-практично и искате да приберете подправките си в нетрадиционна форма, може да използвате крушките и за това. За да ви е по-удобно, отчупете металния елемент и ги затворете с коркови тапи. Ако ги оставите прозрачни, ще виждате лесно съдържанието им, но нищо не ви пречи и да ги изрисувате с бои или да ги облепите. Всъщност като се захванете с цветовете, може да използвате формата им и те да станат паяци, пчелички или каквото ви хрумне.

Ваза също е добър вариант. Може и да наредите в тях сухи цветя и да ги закачите някъде като декорация на дома.

А ако обичате да показвате колко нестандартни сте и на околните, превърнете миниатюрните крушки в бижута. Чифт обици или впечатляващо колие със сигурност ще събират погледите. Съобразете се обаче с чувствителността на ушите си и ако се спрете на обици, използвайте сребърни кукички, които няма да предизвикат дразнене.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.