“Игра на тронове” се завръща

Всички епизоди на легендарната сага “Игра на тронове” ще могат да се гледат едновременно по света - нещо, което се прави за първи път от телевизионно шоу. На 12 срещу 13 април точно в полунощ ще започне нощен GoT маратон с най-доброто от сезоните досега, който ще завърши с премиерната прожекция на 1 епизод в 4 ч сутринта на 13 април.

Събитието ще е в ново кино на центъра на София, но само 100 верни фенове ще имат възможност да присъстват на прожекциите. Билетите не се продават, а се раздават чрез жребий от страницата на HBO България във Facebook.

Първият епизод ще бъде излъчен по HBO и публикуван в HBO GO на 13 април в 4 ч сутринта, напълно синхронно с американската премиера. Вечерното НВО излъчване от 21,05 ч българско време се запазва.

Петият сезон на Game of Thrones се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни, участват 166 актьори, повече от 1000 души снимачен екип и поне 5000 статисти. Сериалът се гледа в 193 страни по цял свят. От дебюта си през 2011 г. “Игра на тронове” се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на HBO.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали