Задържаха шофьора, който блъсна и уби дете в Бургас

Полицията в Бургас задържа мъжа, който предизвика смъртта на 8-годишно дете при пътен инцидент. Това съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

Днес, 2 май около 18.00 часа служители от ОДМВР – Бургас задържали водачът на л.а. „БМВ 320 I”, с бургаска регистрация, предизвикал малко по-рано днес тежкия пътен инцидент на бургаския булевард „Тодор Александров” в района на бензиностанция „Еко”, при който живота си загуби 8-годишно дете-пешеходец с инициали С.С. от Бургас – това е 21-годишен бургазлия от к-с „Меден Рудник”, задържан в близост до Карнобат, докато се придвижвал с автомобила си.

Припомняме, че около 13.40 часа днес лекия автомобил „БМВ” блъсна 8 годишния С.С., непосредствено след преминаването му през шестлентовия булевард „Тодор Александров” от езерото „Вая” в посока кв. „Акациите”. След предизвикване на тежката катастрофа водачът на „БМВ”-то вместо да спре и окаже помощ, продължил, нарушавайки задълженията си, като участник в пътния трафик.

С.С. е задържан за срок от 24 часа, като работата по случая продължава от служители на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини