Знаменитостите и гениите са родени между декември и март

Датата на раждането на всеки човек се оказа статистически свързана с много черти от неговата личност, което означава, че зодиите могат да бъдат използвани за оценка на личните качества и умения на всеки от нас. Това пише в своя статия, отпечатана в списание Comprehensive Psychology Марк Хамилтън от университетът в Кънектикът, САЩ.
„Влиянието на сезона, в който човек се появява на бял свят е статистически доказано, зодиите на практика обясняват много от личните качества на всеки от нас”, твърди професорът по психология.

Хамилтън е анализирал характера и личностните качества на триста известни личности от шоу бизнеса, политиката, науката и литературата и е съпоставил данните с датата на раждането им.

Така се изяснило, че рождените дати на тези успели и известни хора не са разхвърляни из календара в безпорядък, а са групирани около определени месеци и зодии. Като цяло, голяма част от знаменитостите се ражда в периода декември-март, под знака на зодии, асоциирани с упоритост и екстравертност.

Хамилтън смята ,че е доказал въздействието на зодиите върху личността на всеки човек, но засега не може да каже нищо за характера на това влияние.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл