Роклята преди младоженеца

Ако си мислите, че най-важното условие за една сватба е да има булка и младоженец, грешите. Понякога дамата се вълнува много повече каква ще бъде роклята й, отколкото ще се появи ли женихът пред олтара.
Двете нови поредици на TLC улавят точно тези вълнения.

В „Сватбена рокля по поръчка“ зрителите ще се запознаят с Хайди Елнора - изключителната дизайнерка на сватбени рокли от Алабама. Хайди създава рокли по поръчка, а уникалната й линия „Създай булка” позволява на булки да направят своя собствена рокля, като добавят различни елементи към основния модел. Така те получават специален тоалет, но не на специална цена. За Хайди всички булки са специални. Тя ги дарява с уникални емоции и с южняшкия си чар, а всичко това привлича огромни тълпи от клиенти в нейния салон. Поредицата с участието на Хайди Елнора „Сватбена рокля по поръчка“ започва на 2 юни от 21 ч.

Един час по-късно, от 22,00, отново на 2 юни стартира “Булки с извивки”. Юкия Харис трудно намира дизайнерска рокля за сватбата си, която да подхожда на пухкавата й фигура. Затова тя и сестра й Юнисия решават да помогнат на по-едрите жени, на които им предстои да се омъжат. Новото предаване „Булки с извивки” представя как сестрите от Curvaceous Couture помагат на жени с всякакви фигури безпроблемно да намерят роклята на своите мечти. Сестрите Харис започват своя бизнес в мазето на баща си и предлагат абсолютно всичко на своите клиентки - от пайети и сатен до органза и дантела. Юкия и Юнисия изживяват мечтата си, като помагат на жени във всякакви форми и размери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали