Хайди Елнора, дизайнер: Най-голямото сватбено престъпление

Може би вече познавате Хайди Елнора - изключителната дизайнерка на сватбени одежди от Алабама. Хайди създава рокли по поръчка, а уникалната й линия „Създай булка” позволява на млади дами да направят свое собствено облекло, като добавят различни елементи към основния модел. Така те получават специален тоалет, но не на специална цена. За Хайди всички булки са специални. Тя ги дарява с уникални емоции и южняшкия си чар, а всичко това привлича огромни тълпи от клиенти в нейния салон.

Хайди Елнора има повече от 30 магазина в цяла Америка с международно присъствие, а роклите й са известни с качествената си изработка, внимание към детайла и с изключителната си женственост. Отличителният и иновативен подход на Хайди включва предлагане на разнообразие от модели, от които булките да избират – от линиите „Хайди Елнора” и „Нello darling” до възможността да направят собствената си рокля.

TLC позволи на зрителите да проследят работата на Хайди в поредицата “Сватбена рокля по поръчка”. Предаването ще продължи да се излъчва и през юли, всяка неделя с два епизода от 17 и от 17,30 ч. Дизайнерката разкрива част от тайните си в интервю, предоставено от TLC.

- Хайди, какъв е популярният цвят за булчинска рокля през 2015 г. освен белият?

- Мисля, че варира. В последната колекция, която беше представена скоро, имаше много бледорозови тонове и нюанси в телесен цвят. Тази есен се надявам да са повече акцентите върху синьото и златното. До голяма степен зависи от тенденцията за пролетния и есенния сезон, но тази пролет определено роклите бяха най-вече в гамата на бледите цветове.

- Имате ли някакви предложения за това, което булките трябва да направят с роклята си след сватбата?

- Харесвам идеята да се запази роклята след сватбата, защото тя има много сантиментална стойност. Това е нещо, за чието намиране си отделила доста време, а най-вероятно и не малко пари, затова е трудно да се разделиш с него. Но ако булката желае или има нужда да продаде роклята, в интернет съществуват наистина добри сайтове, които предлагат тази услуга. Макар че аз се надявам, особено когато става дума за булките, които са избрали моя рокля, да я запазят и да я оставят на децата си.

- За коя известна личност бихте искали да създадете рокля?

- Моят избор за известна личност е Ума Търман. Мисля, че е толкова забавна. Тя е изключително разнообразна във визиите си, а аз обожавам това. Според мен би било чудесно предизвикателство да се работи с нея, защото изглежда страхотно и може да тръгне във всяка посока, що се отнася до дрехи. Обичам филмите й. Мисля, че тя е моята любима известна личност, защото не взема живота твърде насериозно. Тя е перфектната Heidi булка - така че стискайте палци.

- Кое от работата ви като дизайнер на булчински рокли ви харесва най-много?

- Това, което най-много ми харесва, е да виждам колко са щастливи булките накрая. За мен това е причината да върша работата си. Правя го, за да нося радост на жените, и да ги карам да се чувстват красиви. По света днес има толкова много отрицателна енергия и такъв стремеж да се нападат хората за начина, по който изглеждат, или за теглото, което имат. Сватбеният ден е именно този, в който забравяш за всичко това и се унасяш в един прекрасен момент. Да видя как булката се чувства уверена и красива, това е без съмнение е най-любимият ми миг като дизайнер.

- А ако можехте да си изберете един човек, който да направи рокля за вас, кой щеше да е той?

- Разбира се, в тази индустрия има много големи и страхотни дизайнери на булчински рокли. Моят личен избор би бил Ели Сааб, обожавам работата му. Толкова е талантлив, а дрехите му са елегантни и женствени. Той е майстор в това изкуство, затова бих избрала него. Дори бих искала просто да седя и да го гледам, докато прави роклята. Това би ме направило много щастлива.

- Кое е най-голямото престъпление по отношение на булчинските рокли?

- Бих казала, че най-голямото престъпление за мен е купуването на рокля, за която не си напълно сигурна, че истински обичаш. Много булки купуват сватбения си тоалет и по-късно откриват, че не е за тях. Това ме безпокои. Трябва да обичаш сватбената си рокля, тя е толкова важна част от гардероба. За мен да отидеш на сватбата, без да обичаш роклята си, без да обичаш начина, по който се чувстваш в нея, е напълно неправилно. Трябва да се чувстваш прекрасна. Има и други престъпления, разбира се, но за мен това е най-голямото.

- Как изглежда булката на 2015-а?

- Булките през 2015 г. са изключително разнообразни. Но една от основните тенденции е дълбокото V-образно деколте. Ще видите още много V-образни деколтета по подиумите и списанията, където присъства и другата тенденция - дълбоко изрязаният гръб. През тази година роклите са ефирни, с преплитане на магия и каприз. Има много рокли от леки материи. Но със сигурност най-голямата тенденция, която присъства както в моята колекция, така и в колекциите на други дизайнери, без съмнение е V-образното деколте.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали