Влезте в тайното общество на библиотекарите

Те знаят за всички книги, които не сте върнали навреме. Те знаят и колко рядко въобще вземате да четете. Те знаят как да се справят с паранормалното. Те в общи линии знаят всичко. Нали са библиотекари.
В делничните вечери точно в полунощ по Би Ти Ви започна поредицата “Библиотекарите”. Сериалът е спин-оф на хитовата трилогия „Библиотекарят”.
От най-ранни векове библиотекарите са пазителите не само на знанието, но и на тайните. Сериалът продължава историята на филмите и разказва за древна организация под името „Библиотекарите”, която е скрита под Обществената библиотека в Ню Йорк. Организацията се занимава с опазване на света от тайната магическа реалност, криеща се във всичко, което ни заобикаля.
Повече от 10 години Флин Карсън е на позицията библиотекар, но с времето задълженията му стават непосилни за него. Библиотеката решава да му наеме четирима помощници: Джейк - работник от Оклахома с IQ 190 и огромни познания в история на изкуствата, Касандра - чудато момиче със свръхестествени способности и странни халюцинации, Есекиел - виртуоз на модерните технологии, и Ева - отговорник за здравето и живота на целия екип. Техен надзирател е Дженкинс - експерт в областта на древните мистерии и науки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали