Първи случай на коронавирус в Латинска Америка

Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Пазарът в Лондон през 2020 г. ще се съвземе

Сделки за над $3 млрд. договори Тръмп с Моди (ИНФОГРАФИКА) Индия купува бойни хеликоптери на “Локхийд Мартин”

Сирийската армия превзе още един град в Идлиб

Песков: Русия не се меси във вътрешните работи на други държави

Путин: Държа подчинените си под напрежение

Румен Радев: Секторът на информационните и комуникационни технологии е „вододел“ за развитието на нациите

В Сърбия пристигна втора доставка на руските системи „Панцир С1“

„Изтрийте миналото” се открои на Берлинале Нестандартен френско-белгийски филм впечатли публиката

Ветеринарна клиника НОВА – най-добрият приятел на най-добрия ви приятел!

Във ветеринарна клиника НОВА ще намерите висококвалифициран екип от специалисти, ангажиран да предостави най-високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за Вашия домашен любимец. Превъзходно обслужване, персонално внимание към уникалните тревоги на всеки от нашите клиенти, безопасна и приятна среда за всички. Ветеринарна клиника НОВА се помещава на 500 кв.м, разполага с просторна приемна с рецепция, където клиентите получават информация по всички интересуващи ги въпроси и където са картотекирани всички пациенти на клиниката.

Клиниката разполага и с 2 отделни чакални – една за кучета и една за котки и екзотични животни. За да намалим стреса и риска от препасиране на заболявания, има отделен кабинети за прегледи на кучета и за котки.

За първи път в България, във ветеринарна клиника НОВА има педиатричен център, където в стерилна и приятна обстановка се преглеждат, лекуват и консултират само бебета и млади животни до навършване на 6 месечна възраст.

Клиниката е единствената в страната, където се предлага услугата Daycare – ежедневна грижа за домашния любимец. В уютна и обезопасена среда домашният любимец може да играе, да се забавлява и да създава приятелства под грижите на обучен персонал и професионален дресьор.

В педиатричния център стопаните на домашни любимци може да се консултират с професионален учител и да запишат своя любимец в училището за кученца на ветеринарна клиника НОВА.

Клиниката разполага още с кабинет за образна диагностика, офталмология и кардиология, предоперационен блок, лабораторен сектор, 2 операционни зали – една за асептична и очна хирургия и една за мекотъканна, ортопедична и онко-хирургия. Ветеринарна клиника НОВА разполага с най-модерната апаратура в областта на медицината, като апарат за очни операции, операционен микроскоп за офталмологична и невро-хирургия, монитори за следене на пациента по време на анестезия, видеоендоскоп, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане и много други.

Предлагаме диагностика и лечение на стомашно-чревния тракт – ехография, както и последно поколение ендВетеринарна клиника НОВА разполага с най-новата стоматологична техника и квалифициран стоматолог. Извършва се лечение на кариеси чрез поставяне на фотополимерни пломби, поставяне на брекети и изграждане на зъби.

Ветеринарна клиника НОВА предлага единствен в България модерен офталмологичен център, оборудван с апартура за диагностика и лечение на всички очни заболявания. Разполагаме с отделен кабинет за офталмологично изследване и операционна зала с най-съвременните апаратури за вътреочна хирургия – оперативен микроскоп и апарат за факоемулсификация (отстраняване на катарактална леща и поставяне на изкуствена такава).

На територията на ветеринарна клиника НОВА е разположен следоперативен сектор за възстановяване на оперирани животни и такива в критично състояния, сепарирани стационари за кучета, котки и инфекциозно болни животни.

Клиниката разполага с фризьорски салон, зоомагазин и стационар. Създавайки среда без стрес и поддържайки високо ниво на медицински услуги, ние се стремим да ви предложим качествено професионално обслужване.

Контакти:

София, жк. „Младост – 4“, ул. „406“, ТЦ „Била“

GSM: 0888 87 00 55

е-mail: nova_vet@abv.bg

www.nova-vet.net

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.