Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Ветеринарна клиника НОВА – най-добрият приятел на най-добрия ви приятел!

Във ветеринарна клиника НОВА ще намерите висококвалифициран екип от специалисти, ангажиран да предостави най-високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за Вашия домашен любимец. Превъзходно обслужване, персонално внимание към уникалните тревоги на всеки от нашите клиенти, безопасна и приятна среда за всички. Ветеринарна клиника НОВА се помещава на 500 кв.м, разполага с просторна приемна с рецепция, където клиентите получават информация по всички интересуващи ги въпроси и където са картотекирани всички пациенти на клиниката.

Клиниката разполага и с 2 отделни чакални – една за кучета и една за котки и екзотични животни. За да намалим стреса и риска от препасиране на заболявания, има отделен кабинети за прегледи на кучета и за котки.

За първи път в България, във ветеринарна клиника НОВА има педиатричен център, където в стерилна и приятна обстановка се преглеждат, лекуват и консултират само бебета и млади животни до навършване на 6 месечна възраст.

Клиниката е единствената в страната, където се предлага услугата Daycare – ежедневна грижа за домашния любимец. В уютна и обезопасена среда домашният любимец може да играе, да се забавлява и да създава приятелства под грижите на обучен персонал и професионален дресьор.

В педиатричния център стопаните на домашни любимци може да се консултират с професионален учител и да запишат своя любимец в училището за кученца на ветеринарна клиника НОВА.

Клиниката разполага още с кабинет за образна диагностика, офталмология и кардиология, предоперационен блок, лабораторен сектор, 2 операционни зали – една за асептична и очна хирургия и една за мекотъканна, ортопедична и онко-хирургия. Ветеринарна клиника НОВА разполага с най-модерната апаратура в областта на медицината, като апарат за очни операции, операционен микроскоп за офталмологична и невро-хирургия, монитори за следене на пациента по време на анестезия, видеоендоскоп, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане и много други.

Предлагаме диагностика и лечение на стомашно-чревния тракт – ехография, както и последно поколение ендВетеринарна клиника НОВА разполага с най-новата стоматологична техника и квалифициран стоматолог. Извършва се лечение на кариеси чрез поставяне на фотополимерни пломби, поставяне на брекети и изграждане на зъби.

Ветеринарна клиника НОВА предлага единствен в България модерен офталмологичен център, оборудван с апартура за диагностика и лечение на всички очни заболявания. Разполагаме с отделен кабинет за офталмологично изследване и операционна зала с най-съвременните апаратури за вътреочна хирургия – оперативен микроскоп и апарат за факоемулсификация (отстраняване на катарактална леща и поставяне на изкуствена такава).

На територията на ветеринарна клиника НОВА е разположен следоперативен сектор за възстановяване на оперирани животни и такива в критично състояния, сепарирани стационари за кучета, котки и инфекциозно болни животни.

Клиниката разполага с фризьорски салон, зоомагазин и стационар. Създавайки среда без стрес и поддържайки високо ниво на медицински услуги, ние се стремим да ви предложим качествено професионално обслужване.

Контакти:

София, жк. “Младост – 4”, ул. “406”, ТЦ “Била”

GSM: 0888 87 00 55

е-mail: nova_vet@abv.bg

www.nova-vet.net

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете