Последните ще станат първи тази вечер във VIP Brother

Снощи станахме свидетели на поредните елиминации във VIP Brother. След зрителско гласуване, Деян напусна завинаги Къщата. ММА боецът избра да спаси от следващите елиминации Катя и Здравко от „Ритон”, които смята за най-добрия пример за стабилно българско семейство.

Червеният отбор изгуби мисията „Войната за Къщата” и е време да плати цената за това. Съквартирантите ще бъдат изпратени във фабриката за консерви „Big Brother Impex”, където ще бъдат подложени на тежък каторжнически труд. Само в най-великото шоу обаче победените могат да станат победители. Вместо да белят картофи и моркови от зори до здрач, Съквартирантите от червения отбор ще получат гала обяд, релаксиращи масажи и кино прожекция. Как ще реагират останалите, когато научат истината за тяхната мисия, ще разберем от дейли епизода тази вечер.

Безспорно Кичка е сред най-експанзивните Съквартиранти в Къщата. Днес ще станем свидетели на поредния раздор, в центъра на който отново ще бъде естрадната певица. Словесен противник ще бъде нейният стар неприятел Иво Танев. Телевизионният водещ за пореден път ще покаже недоволството си от поведението на певицата. Бодурова няма да му остане длъжна и така ще са заформи поредния дуел между двамата. Как ще завърши той, ще стане ясно тази вечер от 20 часа, само по Нова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.