24 часова професионална медицинска грижа за вашите близки в „Хоспис Юлиана”

Създадохме „Хоспис Юлиана” с идеята да предложим на пациентите приятна обстановка за лечение и възстановяване, а на техните близки – лесно достъпно място, което да дава възможност за удобно посещение и свиждане.

Хосписът гарантира 24 часова професионална медицинска грижа за вашите близки. Разполагаме с логопед, социален работник и психолог. Правим консултации с лекари специалисти от утвърдени лечебни заведения в страната. Рехабилитацията се осъществява със специална апаратура от магистри кинезитерапевти с богат професионален опит.

Хосписът е разположен в близост до най-големите лечебни заведения в столицата– „Пирогов”,  Александровска болница и Военно-медицинска академия. В същото време сградата предлага уединение от шума на големия град и малка градина, която да позволи на нашите пациенти да бъдат в контакт с природата и да им даде възможност за кратки разходки.

Пациентите на „Хоспис Юлиана” биват хранени с домашно приготвена храна, изцяло съобразена с предписаните им диети и съобразена със състоянието и заболяването им.

Телефони за контакти с хосписа: 02 / 423 08 18, 0884 06 33 11, 0886 95 00 09

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве