Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Съд за бандити, стреляли по бивш полицай

Софийската градска прокуратура предаде на съд двама бандити и техния шофьор за грабеж в магазин в столичния кв. “Дружба”.

Около 0,30 ч на 12 февруари 22-годишният Емир Мустафовски и Георги Лалчев (23 г.) нахлули въоръжени в денонощен магазин за цигари и алкохол. След заплаха срещу продавачката Георги грабнал чекмеджето от касата, в което имало 750 лв. Двамата хукнали, но отвън ги видял бившият полицай Димитър Господинов, който сега е участник в риалити предаването “Фермата”. Той ги подгонил с викове: “Стойте на място!” Георги започнал да стреля по него от 5 м с боен пистолет “Валтер”. Господинов се скрил зад паркирана кола. Бандитите успели да избягат. Пристигналите полицаи заловили на близка улица 30-годишния Милен Ангелов, който седял до колата си. Той признал, че е докарал двамата си приятели Емир и Георги до кв. “Дружба” и ги чакал да се върнат. Призори двамата грабители били заловени в кв. “Толстой”.

Емир, който в момента е зад решетките, има 4 присъди за грабежи, а Георги – една. Наказанията им са все условни, но и двамата са в изпитателен срок. Заедно с Милен работели в строителството – правили изолации и извършвали ВиК услуги.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.