Щастливото детство на 2-годишната Зики от Филипините

2-годишната Зиан Гарсия - Зики, от Филипините расте щастливо на раменете на баща си. Оттам сигурно светът за нея изглежда по-различен - по-необятен и израстващ пред очите й.

Раменете на баща й обаче са не само далекоглед, те са и сцена - за акробатичните номера, които изпълнява още преди да навърши годинка.

Зики може да се премята във въздуха, като балансира в ръцете на баща си и да вдига високо краката си. Любимият й изпълнение е "Супермен".

Клиповете с нея от дома й в Батангас бързо набират популярност в интернет, вече са събрали десетки хиляди гледания и стотици споделяния.

Тя следва стъпките на родителите си Рение и Ейнджъл, които са били мажоретки в училищните си години. Баща й е започнал да я тренира още преди да навърши една година, съобщава Ройтерс.

"Правим така, че тренировката да изглежда като игра за нея. Тя слуша, забавлява се и истински се наслаждава. Ако не й харесваше, нямаше изобщо да се занимаваме с тези толкова сложни упражнения", споделя таткото.

Освен популярна в интернет, малката мажоретка е вече и местна звезда и участва в публични изяви.

Според педиатрите упражненията са много полезни за физическото развитие на Зики, но родителите много трябва да внимават с популярността й, защото може да създаде нереалистични очаквания, когато детето порасне.

Те обаче нямат планове Зики да стане мажоретка, засега са щастливи просто да я усмихват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл