Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Максимално ниво на професионализъм на възможно най-добрата цена в клиника „Д-р Емилова”

В Клиника „Д-р Емилова” се осъществява плодолечение (лечебно гладуване, омекотено с плодове, чай и пчелен мед) и природосъобразно хранене, съчетани с богата гама двигателни, оздравителни и козметични процедури като йога, каланетика, китайска и водна гимнастика, танци, масажи, фитнес, балнеотерапия, калолечение, ароматерапия и др. Програмата от октомври до юни се осъществява в четири или петзвездни хотели в морския курортен комплекс “Св. Св. Константин и Елена” до Варна, България – и през юли и август в планинския курортен комплекс “Боровец” на 1 час път от столицата София. Тук пациентите изпълняват режима под ежедневен стриктен лекарски контрол, съчетавайки го с чудесна активна почивка.

Чрез тази програма не само можем да се избавим от излишните килограми и възвърнем изгубената си жизненост. С нея лесно се регулират нарушените витални показатели и лекуват най-честите заболявания на съвременния свят – затлъстяване, високо кръвно налягане, диабет, стомашно-чревни смущения, чести простуди и възпаления, хормонални отклонения, алергии, неврози и др. Методът е подходящ и за преодоляването на по-редки болести, трудно поддаващи се на лечение с медикаменти и други класически средства.

В клиниката, слушайки лекции и гледайки видеоматериали, пациентите се научават не само как да постигнат пълно оздравяване, но и как да се хранят и живеят, за да не се разболяват отново. Бъдещите майки разбират кои храни са полезни за тях и тяхното бебе, защо и колко дълго трябва да го кърмят, и как да го хранят след това. Тази програма е най-лесният и абсолютно безопасен начин да се откажем от зависимостите си – преяждане, кафе, цигари, алкохол! Тя е най-сигурното средство за профилактика на рак, диабет, инсулт, инфаркт! Не на последно място плодолечебният режим има мощен и траен антистресов и антидепресивен ефект и представлява едно оптимално съчетание на полезното с приятното, след което се връщаме в ежедневието си с нови сили и пречистен поглед към света.

Клиниката разполага с най-модерната апаратура и високо квалифициран медицински персонал и предлага идеални възможности за диагностика – пълни инструментални и лабораторни изследвания.

Работейки с най-ценното – човешкото здраве, ние винаги се стремим да поддържаме максимално ниво на професионализъм на възможно най-добрата цена. Само така под наше наблюдение, оздравителната програма дава желаните резултати, без тялото да бъде изложено на риск. Опитът на Клиника „Д-р Емилова” се основава на 22 години непрекъсната природолечебна дейност и повече от 43 хиляди излекувани пациенти.

www.emilova.org

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете