Жените целуват по 19 "жаби", преди да срещнат принца

Казват, че жената трябва да целуне много слузести жаби, преди да открие приказния принц. Резултатите от ново проучване, направено във Великобритания, потвърждават поговорката, съобщава "Дейли стар".

Анкета, направена сред 2000 жени, разкрива, че дамите трябва да целунат средно по 19 "жаби", преди да попаднат на истинската си любов.

Проучването обаче показва, че все пак съществуват някакви граници, когато става въпрос кого ще целуват съвременните жени. Оказва се, че за 44% от участничките в допитването най-голямото съжаление е, че на даден етап от живота си са целували семеен мъж.

От анкетата става ясно също, че предпочитаните места за търсене на подходящия партньор са заведенията (26%) и нощните клубове (23%). Въпреки това по-голямата част от дамите (33%) в крайна сметка са открили "Единствения" чрез "посредничеството" на приятели, вместо чрез случайна среща.

Според проучването жените целуват най-много "жаби" на 21-годишна възраст. Средностатистическата дама впоследствие съжалява за подарени целувки на 4-има мъже.

59% от участничките в допитването споделят, че поне веднъж са били "отвратени" от потенциален партньор. Над 20% казват, че мъжът, с когото са били на среща, е имал лош дъх.

32% процента от представителките на нежния пол съжаляват за непозволената целувка с колега. 18% процента признават, че се целували гаджето на своя приятелка, 11% процента съжаляват за целувка с началника.

Допитването разкрива също щастлив финал на приказката за 73% от жените, които вярват, че в крайна сметка са открили "Единствения". Останалите 27% все още целуват "жаби" или са се отказали от търсенето на принца.

Коментари

Задължително поле