Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Застреляха криминално проявен мъж в София

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Дреме ли убиец във вас според зодията

Овен

Да, с пистолет

Не. Убиецът във вас не дреме. Той е буден и нащрек. Реално едва ли ще извършите престъпление. Спира ви представата да бъдете затворени зад решетки на тясно пространство в компанията на едни и същи (вероятно неприятни и враждебно настроени) хора. Ако все пак се решите, няма да е с отрова или като предизвикате уж случаен нещастен случай. Вие ще го направите светкавично бързо и като използвате огнева мощ. Пистолет със заглушител е вашето оръжие. Само не забравяйте да се отървете от уличаващото доказателство.

Телец

Като му падне пердето

Телецът е потенциално опасен. Ако му подлеете вода или му изневерите, очаквайте ответен удар. Е, може и да ви прости първия път. Но идва момент, в който му причернява, очите му се наливат с кръв, започва да рие с копито и… Това, което се случва после, буквално не е за разказване. От всички Земни знаци Телците са с най-буен темперамент. А под въздействието на гнева стават жестоки. Така че на въпроса дреме ли убиец в тях – да, определено дреме, но с едно око. С другото кротичко примижава и чака да дойде неговият час.

Близнаци

Има и други начини

Убийството не е по вкуса им. Близнаците са повече по измамите и престъпните схеми. Харесват им всякакви кроежи, които са свързани с употребата на хитрост, интелект и съобразителност – качества, които притежават в излишък. Но когато се стигне до проливане на кръв, не са очаровани по три причини. Първо, защото не обичат да си цапат ръцете, второ, защото това е тежко престъпление и дори и с цялата си хитрост не са убедени, че ще успеят да се измъкнат. И трето, има и други, по-коварни начини да се разправиш с неприятеля.

Рак

Започнат ли, карат наред

Най-голям процент от престъпниците са Раци. Това е статистика от затворите в САЩ. Нямаме причина да се надяваме, че в България цифрите са други. Освен че лесно избухват, те са и доста свирепи в яда си. В един момент въртят манджички край печката и бродират гоблени, приседнали в краката на любимия, в другия, сграбчили нож, го наръгват в сърцето. Така де, кой е той, че да им изневерява? Започнат ли да избиват, карат наред. Предпочитат да е без много шум – за тях е тихата и поразяваща смърт чрез отравяне. Често белязват жертвите си.

Лъв

Дреме, но се буди от раз

Лъвовете в африканските резервати по цял ден спят кротичко край пътя с преминаващите джипове с туристи, а около муцуните им жужат рояци от мухи. Те са там по една причина – муцуната на лъва цялата е оцапана с кръв. Представителите на зодиакалния знак Лъв са едни от най-опасните престъпници. Те са достатъчно егоцентрични, за да поискат да убият, достатъчно безпардонни, за да посегнат на човешки живот, и достатъчно изобретателни, за да го извършат както трябва. Лъвът изглежда, че дреме, но всъщност се готви за скок.

Дева

Няма да тръгне неподготвена

Обикновено са доброжелателни, доколкото е в границите на разумното. По техните критерии този израз означава – “всички лъжат, но някои са по-малко вредни, ако този човек не ми пречи и не ми пресича пътя, ще го оставя да си лъже и мами другите на воля, тъй като не съм кръвожаден и коравосърдечен”. За всички, които прекрачват границата, Девата си има подход. В един по-справедлив и по-свободен свят този подход би бил бърз и яростен и под формата на картечен откос. Ако една Дева все пак реши да убива, няма да тръгне неподготвена.

Везни

Студенокръвни и жестоки

Когато се вбесят или уплашат и престанат да са любезни, Везните стават въоръжени (с думи) и особено опасни. Ако говорим по принцип за престъпната им нагласа, представителите на Везни са най-опасните и най-криминално проявените типове от всички въздушни знаци. Не са кръвожадни, но в тях дреме истински хладнокръвен убиец и той е по-скоро снайперист, отколкото отровител. Везните са склонни към алчност, гневливост, горделивост, завистливост и жестокост. Вкупом тези качества биха могли да ги превърнат в студенокръвни убийци.

Скорпион

Трудно ще ги хванат

Склонни са към жестокости и убийства, ако в душата им лумне дивият пламък на яростта. Скорпионите са прословути стоици и посрещат привидно спокойно всякакви несгоди и превратности на съдбата, но достигне ли някой точката им на кипене, после няма да има шанс да се покае. За Скорпиона трябва да се помни следното – не го обиждайте, не го предавайте и не му изневерявайте. Колкото по-дълго ви е прощавал, толкова по-зле ще ви отмъсти. И накрая ще му се размине, понеже е свръхинтелигентен и ще подреди нещата така, че да не го хванат.

Стрелец

Не убиват… животни

Има едно противоречие по отношение на статистиката за Стрелците. От една страна, от трите огнени знака те са с най-масово присъствие по затворите. От друга – са най-трудните за залавяне. Правете си сметка колко много са бандитите, като вземем предвид и тези, които са на свобода! При тях престъплението очевидно невинаги е последвано от наказание. Макар и с криминални наклонности, Стрелците не са убийци по природа. Те зачитат живота, особено този на котенцата, кученцата, кончетата, охлювчетата и всякакви летящи, пълзящи и подскачащи твари.

Козирог

Само с цел назидание

Те са всестранно надарени престъпници с таланти в почти всяка криминална област. Но убийството само по себе си не ги влече. По-скоро биха разстреляли определени категории хора с назидателна цел. Например съседите, които дупчат системно дупки в панела в неделя сутринта. (За политика няма да говорим сега, преди изборите.) Всеизвестно е, че Козирозите са отмъстителни, но за тях ликвидирането на обекта не е истинско наказание – човекът умира веднъж, и край! Какво отмъщение е това? Който успее да изкара на бял свят тъмната страна на Козирога, ще си пати.

Водолей

Изобретателни и с добър вкус

Те са най-изтънчените престъпници. Нямат влечение към убийствата и ако се наложи да светят маслото на някого, ще е само по принуда. Да речем, ако човекът толкова ги е изтормозил, че просто се налага да му се отмъсти. Към всяко престъпление Водолеят подхожда като към произведение на изкуството. Изпипва тънко всички детайли и добавя свой артистичен щрих. Разчитайте да избере оригинално средство – стрелички, намазани с отрова, ухапване от змия, токов удар и други начини, които показват изобретателност и добър вкус.

Риби

Използват нож или каквото им попадне

Никой не би предположил, че тези мечтателни и състрадателни хора – Рибите, ще посегнат на човешки живот. В нормално състояние те наистина не са убийци. Това обаче не бива да ви заблуждава. Те са темпераментни и чувствителни хора, които лесно губят душевното си равновесие. А изпаднат ли в афект, става страшно. Рибите са взривоопасни и леснозапалими, което означава, че често им трябва и най-малката искра, за да вдигнат цял квартал във въздуха. Или ако говорим без метафори – ще ви клъцнат гръцмуля и окото им няма да мигне.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.