Дреме ли убиец във вас според зодията

Овен

Да, с пистолет

Не. Убиецът във вас не дреме. Той е буден и нащрек. Реално едва ли ще извършите престъпление. Спира ви представата да бъдете затворени зад решетки на тясно пространство в компанията на едни и същи (вероятно неприятни и враждебно настроени) хора. Ако все пак се решите, няма да е с отрова или като предизвикате уж случаен нещастен случай. Вие ще го направите светкавично бързо и като използвате огнева мощ. Пистолет със заглушител е вашето оръжие. Само не забравяйте да се отървете от уличаващото доказателство.

Телец

Като му падне пердето

Телецът е потенциално опасен. Ако му подлеете вода или му изневерите, очаквайте ответен удар. Е, може и да ви прости първия път. Но идва момент, в който му причернява, очите му се наливат с кръв, започва да рие с копито и... Това, което се случва после, буквално не е за разказване. От всички Земни знаци Телците са с най-буен темперамент. А под въздействието на гнева стават жестоки. Така че на въпроса дреме ли убиец в тях - да, определено дреме, но с едно око. С другото кротичко примижава и чака да дойде неговият час.

Близнаци

Има и други начини

Убийството не е по вкуса им. Близнаците са повече по измамите и престъпните схеми. Харесват им всякакви кроежи, които са свързани с употребата на хитрост, интелект и съобразителност - качества, които притежават в излишък. Но когато се стигне до проливане на кръв, не са очаровани по три причини. Първо, защото не обичат да си цапат ръцете, второ, защото това е тежко престъпление и дори и с цялата си хитрост не са убедени, че ще успеят да се измъкнат. И трето, има и други, по-коварни начини да се разправиш с неприятеля.

Рак

Започнат ли, карат наред

Най-голям процент от престъпниците са Раци. Това е статистика от затворите в САЩ. Нямаме причина да се надяваме, че в България цифрите са други. Освен че лесно избухват, те са и доста свирепи в яда си. В един момент въртят манджички край печката и бродират гоблени, приседнали в краката на любимия, в другия, сграбчили нож, го наръгват в сърцето. Така де, кой е той, че да им изневерява? Започнат ли да избиват, карат наред. Предпочитат да е без много шум - за тях е тихата и поразяваща смърт чрез отравяне. Често белязват жертвите си.

Лъв

Дреме, но се буди от раз

Лъвовете в африканските резервати по цял ден спят кротичко край пътя с преминаващите джипове с туристи, а около муцуните им жужат рояци от мухи. Те са там по една причина - муцуната на лъва цялата е оцапана с кръв. Представителите на зодиакалния знак Лъв са едни от най-опасните престъпници. Те са достатъчно егоцентрични, за да поискат да убият, достатъчно безпардонни, за да посегнат на човешки живот, и достатъчно изобретателни, за да го извършат както трябва. Лъвът изглежда, че дреме, но всъщност се готви за скок.

Дева

Няма да тръгне неподготвена

Обикновено са доброжелателни, доколкото е в границите на разумното. По техните критерии този израз означава - “всички лъжат, но някои са по-малко вредни, ако този човек не ми пречи и не ми пресича пътя, ще го оставя да си лъже и мами другите на воля, тъй като не съм кръвожаден и коравосърдечен”. За всички, които прекрачват границата, Девата си има подход. В един по-справедлив и по-свободен свят този подход би бил бърз и яростен и под формата на картечен откос. Ако една Дева все пак реши да убива, няма да тръгне неподготвена.

Везни

Студенокръвни и жестоки

Когато се вбесят или уплашат и престанат да са любезни, Везните стават въоръжени (с думи) и особено опасни. Ако говорим по принцип за престъпната им нагласа, представителите на Везни са най-опасните и най-криминално проявените типове от всички въздушни знаци. Не са кръвожадни, но в тях дреме истински хладнокръвен убиец и той е по-скоро снайперист, отколкото отровител. Везните са склонни към алчност, гневливост, горделивост, завистливост и жестокост. Вкупом тези качества биха могли да ги превърнат в студенокръвни убийци.

Скорпион

Трудно ще ги хванат

Склонни са към жестокости и убийства, ако в душата им лумне дивият пламък на яростта. Скорпионите са прословути стоици и посрещат привидно спокойно всякакви несгоди и превратности на съдбата, но достигне ли някой точката им на кипене, после няма да има шанс да се покае. За Скорпиона трябва да се помни следното - не го обиждайте, не го предавайте и не му изневерявайте. Колкото по-дълго ви е прощавал, толкова по-зле ще ви отмъсти. И накрая ще му се размине, понеже е свръхинтелигентен и ще подреди нещата така, че да не го хванат.

Стрелец

Не убиват... животни

Има едно противоречие по отношение на статистиката за Стрелците. От една страна, от трите огнени знака те са с най-масово присъствие по затворите. От друга - са най-трудните за залавяне. Правете си сметка колко много са бандитите, като вземем предвид и тези, които са на свобода! При тях престъплението очевидно невинаги е последвано от наказание. Макар и с криминални наклонности, Стрелците не са убийци по природа. Те зачитат живота, особено този на котенцата, кученцата, кончетата, охлювчетата и всякакви летящи, пълзящи и подскачащи твари.

Козирог

Само с цел назидание

Те са всестранно надарени престъпници с таланти в почти всяка криминална област. Но убийството само по себе си не ги влече. По-скоро биха разстреляли определени категории хора с назидателна цел. Например съседите, които дупчат системно дупки в панела в неделя сутринта. (За политика няма да говорим сега, преди изборите.) Всеизвестно е, че Козирозите са отмъстителни, но за тях ликвидирането на обекта не е истинско наказание - човекът умира веднъж, и край! Какво отмъщение е това? Който успее да изкара на бял свят тъмната страна на Козирога, ще си пати.

Водолей

Изобретателни и с добър вкус

Те са най-изтънчените престъпници. Нямат влечение към убийствата и ако се наложи да светят маслото на някого, ще е само по принуда. Да речем, ако човекът толкова ги е изтормозил, че просто се налага да му се отмъсти. Към всяко престъпление Водолеят подхожда като към произведение на изкуството. Изпипва тънко всички детайли и добавя свой артистичен щрих. Разчитайте да избере оригинално средство - стрелички, намазани с отрова, ухапване от змия, токов удар и други начини, които показват изобретателност и добър вкус.

Риби

Използват нож или каквото им попадне

Никой не би предположил, че тези мечтателни и състрадателни хора - Рибите, ще посегнат на човешки живот. В нормално състояние те наистина не са убийци. Това обаче не бива да ви заблуждава. Те са темпераментни и чувствителни хора, които лесно губят душевното си равновесие. А изпаднат ли в афект, става страшно. Рибите са взривоопасни и леснозапалими, което означава, че често им трябва и най-малката искра, за да вдигнат цял квартал във въздуха. Или ако говорим без метафори - ще ви клъцнат гръцмуля и окото им няма да мигне.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл